Voor bedrijven2023-07-13T13:55:28+00:00

Vergroot het technische vakmanschap van je medewerkers

Benieuwd naar wat oZone is en wat het kan betekenen voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor de online demo!

Bekijk agenda

Hoe start je met oZone?

Je wilt oZone inrichten voor jouw bedrijf. Dat kun je op verschillende manieren doen:

  1. Je krijgt actieve begeleiding en volgt het online programma ‘oZone in 4 stappen’.
  2. Je start zelf en schrijft je in voor losse hulp- en inspiratieworkshops als dit nodig is.
  3. Je gaat zelf aan de slag en krijgt op verzoek begeleiding van team oZone.

Lees hieronder meer informatie over de verschillende manieren en kies wat het beste bij jou en je bedrijf past.

Actieve begeleiding met oZone in 4 stappen

Je wilt snel en gestructureerd aan de slag en in korte tijd veel resultaat zien? Dan is het programma ‘oZone in 4 stappen’ wat voor jou? Het programma bestaat uit 4 online bijeenkomsten waarin we een goede start maken met oZone. Heb je een bedrijfsomgeving en wil je weten hoe je jouw medewerkers meekrijgt? Wil je een pilot starten om oZone succesvol te introduceren in je bedrijf? En hoe ga je daarna verder? Kortom: hoe maak je oZone tot een succes in je organisatie?

Inschrijven

Demo en workshops

Naast de ‘oZone in 4 stappen’-training, is er nog meer aanbod om je te helpen met oZone te werken. Standaard in het aanbod de ‘Online demo’ en de ‘oZone voor auteurs’-training. Regelmatig organiseren we andere (fysieke) bijeenkomsten. Houd hiervoor de agenda in de gaten.

Workshops
  1. Online demo: hierin word je meegenomen langs de functionaliteiten van oZone om het platform beter te leren kennen. Je kunt vragen stellen aan degene die de presentatie verzorgt.
  2. oZone voor auteurs: je leert hoe je zelf een online module maakt. Welke knoppen druk je in om een nieuwe module te starten, een plaatje te uploaden of een leuke werkvorm te maken.

PromoZone

In PromoZone vind je kant-en-klaar materiaal om oZone te promoten binnen je bedrijf. Van PowerPoint-presentaties, mailteksten en posters. Je maakt het gemakkelijk op maat met bijvoorbeeld een eigen logo dat je kunt uploaden. Scheelt jou weer tijd en je creëert zo een groot draagvlak.

PromoZone

Zelf aan de slag

Je vindt het prettig om zelf te onderzoeken wat oZone precies inhoudt en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan is ‘Zelf aan de slag’ de perfecte manier voor jou. Bekijk de filmpjes op deze pagina voor een eerste kennismaking en vraag een bedrijfsaccount aan. Loop je gaandeweg ergens tegenaan, neem dan contact op met de oZone-adviseur van jouw regio.

Demo bekijken

Bibliotheek

De onderwerpen in de bibliotheek worden ontwikkeld door de bedrijven uit de sector en onze onderwijskundige contentontwikkelaars. Bij de bedrijven zit namelijk de kennis en praktijkervaring die nodig is om e-learning te maken die aansluit bij alle medewerkers in de techniek. De onderwerpen zijn daardoor niet alleen geschikt voor de beginnende medewerker in de techniek, maar ook voor de gevorderde. De constante samenwerking met de bedrijven zorgt voor onderwerpen van hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen bedrijven ook hun zelf ontwikkelde onderwerpen delen met de bibliotheek. Zo is het platform constant in ontwikkeling.

Wil je content delen of mis je een bepaald onderwerp? Laat het ons weten via info@ozone.nl

Deelnamekosten en gebruikersovereenkomst

Deelname aan oZone is kosteloos voor bij A+O Metalektro, OOM, OOC en Savantis aangesloten bedrijven. Dit geldt ook voor de ondersteuning die je als bedrijf ontvangt bij de implementatie van het platform.

Om de toegang tot het platform, het gebruik, het aanleveren van content en het veilige gebruik van (persoons)gegevens goed te regelen, dient elk deelnemend bedrijf een gebruikersovereenkomst te ondertekenen.

Niet aangesloten bij één van deze opleidingsfondsen? Ook dan ben je van harte welkom om deel te nemen in oZone. De kosten hiervoor zijn € 1.500,- incl. btw per jaar.