oZone in jouw bedrijf

Benieuwd naar wat oZone is en wat het kan betekenen voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor de online demo of neem contact op met je adviseur.

Hoe start je met oZone?

Je wilt oZone inrichten voor jouw bedrijf. Dat kun je op verschillende manieren doen:

  1. Start zelf met oZone en volg losse hulp- en inspiratieworkshops.
  2. Volg het interactieve online programma ‘oZone in 8 stappen’ en krijg actieve begeleiding. 
  3. Ga zelf aan de slag en neem contact op met team oZone als je een vraag hebt.

Lees hierna meer over deze drie manieren en kies wat het beste past bij jou en je bedrijf.

Start zelf en volg een workshop

Wil je aan de slag met oZone en vind je het prettig om inspiratie op te doen en hulp te krijgen? Neem dan deel aan de (online) workshop. 

  • Online demo. Deze workshop is bedoeld als eerste kennismaking. We nemen je mee in de functionaliteiten van oZone. Zo leer je het platform beter kennen.
Meer informatie/aanmelden demo

Volg het programma ‘oZone in 8 stappen’ en krijg actieve begeleiding

Wil je snel en gestructureerd aan de slag en in korte tijd veel resultaat zien? Dan is ‘oZone in 8 stappen’ iets voor jou. Het programma bestaat uit 8 online bijeenkomsten waarin alle aspecten van oZone aan bod komen. Ervaren oZone adviseurs leren je onder andere:

  • Hoe ontwikkel je de perfecte e-learning?
  • Hoe maak je leerpaden en zet je die klaar voor je medewerkers?
  • Hoe krijg je medewerkers enthousiast over leren met oZone?

Loop je ergens tegenaan? Tijdens de bijeenkomsten krijg je actieve begeleiding en krijg je direct antwoord op jouw vragen. Na afloop van het programma weet je precies hoe je oZone tot een succes maakt in jouw organisatie.

Meer informatie & aanmelden

Neem een kijkje in oZone

Wil je liever zelf onderzoeken wat oZone precies inhoudt en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? ? Bekijk de online demo’s voor een eerste kennismaking. In de verschillende demo’s maak je kennis met de functionaliteiten van een lerende, auteur of opleidingscoördinator. Loop je gaandeweg ergens tegenaan, neem dan contact met ons op.

Meld je hier aan!

Bibliotheek

De onderwerpen in de bibliotheek worden ontwikkeld door de bedrijven uit de sector en onze onderwijskundige contentontwikkelaars. Bij de bedrijven zit namelijk de kennis en praktijkervaring die nodig is om e-learning te maken die aansluit bij alle medewerkers in de techniek. De onderwerpen zijn daardoor niet alleen geschikt voor de beginnende medewerker in de techniek, maar ook voor de gevorderde. De constante samenwerking met de bedrijven zorgt voor onderwerpen van hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen bedrijven ook hun zelf ontwikkelde onderwerpen delen met de bibliotheek. Zo is het platform constant in ontwikkeling.

Wil je content delen of mis je een bepaald onderwerp? Laat het ons weten via info@ozone.nl.

Overzicht onderwerpen

Deelnamekosten en gebruikersovereenkomst

Deelname aan oZone is kosteloos voor bij A+O Metalektro, OOM en Wij Techniek aangesloten bedrijven. Dit geldt ook voor de ondersteuning die je als bedrijf ontvangt bij de implementatie van het platform.

Om de toegang tot het platform, het gebruik, het aanleveren van content en het veilige gebruik van (persoons)gegevens goed te regelen, dient elk deelnemend bedrijf een gebruikersovereenkomst te ondertekenen.

Niet aangesloten bij één van deze opleidingsfondsen? Ook dan ben je van harte welkom om deel te nemen in oZone. De kosten hiervoor zijn € 1.500,- incl. btw per jaar.