Disclaimer oZone

Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van onze websites. A+O is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden, waaraan gelinkt wordt.

A+O Metalektro heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de ontwikkeling en samenstelling van oZone. A+O Metalektro aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie in oZone. A+O Metalektro is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, door gebruik van informatie die in oZone beschikbaar is. A+O Metalektro houdt zich het recht voor om de inhoud van oZone aan te passen of te verwijderen.

De Content van oZone wordt ter beschikking gesteld op basis van de licentie: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/. Het op commerciële wijze gebruiken van het materiaal is niet toegestaan.

Komt u toch iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op de contactpagina.

A+O Metalektro