Een kijkje in oZone

Heb je interesse in oZone en wil je binnen jouw organisatie of als individu aan de slag gaan hiermee?

Bekijk hieronder de korte demovideo’s. Die zijn onderverdeeld in de verschillende rollen die je binnen oZone kan aannemen zoals lerende, auteur of opleidingscoördinator.

Demo video’s2021-11-11T13:42:37+00:00

Maak kort kennis met oZone; het leermanagementplatform voor de techniek. Jeroen van de Vorst laat in deze demo zien hoe je zowel als individu of als bedrijf met oZone aan de slag kan.

Hoe kan je als lerende aan de slag met oZone? Antoine Bolder laat zien wat je allemaal in oZone kan doen. En hoe je op een laagdrempelige manier aan de slag kan met leren.

Judica Wondergem laat in deze demo zien hoe de bedrijfskant van oZone er uitziet en wat je hier als opleidingscoördinator mee kunt.

Hoe ziet de auteursomgeving er binnen oZone uit? Antoine Bolder laat dit zien en geeft tips hoe je een goede e-learning kan maken.

Als teamleider kan je binnen oZone teamleden koppelen aan gemaakte leerpaden, de voortgang volgen, klassikale trainingen, praktijk cursussen beoordelen en nog veel meer. In deze demo van oZone laat Antoine Bolder dit allemaal zien.