Online workshop ‘oZone inrichten en beheren’

Ga aan de slag met oZone

oZone is een platform voor kennisdelen en leren in de techniek. Veel bedrijven zetten oZone al in om medewerkers in te werken, te trainen, om opleiden vorm te geven en kennis vast te leggen.

Wil jouw bedrijf ook graag met oZone aan de slag? Maar weet je niet hoe je jouw medewerkers slim toegang geeft tot oZone en koppelt aan een leerpad? En wil je ook zelf leerpaden gaan maken? Dan is de korte online workshop ‘oZone inrichten en beheren’ perfect voor jou. Zet de eerste stap naar het gebruik van oZone.

Aanbod A+O

Tijdens deze 2 uur durende workshop leer je hoe je makkelijk en slim deelnemers toevoegt in oZone, hoe je teams indeelt en hoe je een teamleider aan een team verbindt. Maar ook hoe je een leerpad bewerkt, aanmaakt of samenstelt en hoe je deelnemers koppelt aan een leerpad. Je krijgt uitgebreide uitleg, er is ruimte om vragen te stellen en daarnaast ook veel ruimte om zelf aan de slag te gaan.

Belangrijk om te weten

  • Je hebt bij deze workshop de rol van opleidingscoördinator. Je kunt checken of je dit bent door in oZone te gaan naar ‘Beheer’ -> ‘Instellingen’. Als je hier de bedrijfsnaam kunt aanpassen, heb je de juiste rol om aan de slag te gaan in oZone.
  • De workshop vindt online plaats via Microsoft Teams.
  • Je hebt een goede internetverbinding.
  • Een werkende camera en microfoon op je pc/laptop zijn een vereiste.
  • Je hebt de oZone online demo gevolgd.
  • Voorafgaand aan de workshop maak je de voorbereidende e-learning “Waarom oZone?”
  • Na afloop van de workshop maak je de afrondende e-learning.
  • Je krijgt een instructiefilm om vooraf een technische check uit te voeren, zodat je zeker weet dat de techniek je niet in de steek laat tijdens de workshop.

* Deelname aan deze workshop is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Mocht je na opgave toch verhinderd zijn, dan kun je tot 1 week voor aanvang een vervanger aanmelden of nog kosteloos annuleren. Daarna, of bij afwezigheid, kan A+O € 250,- aan annuleringskosten in rekening brengen.

Voor wie?

Voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opleiden in het bedrijf/het opleidingstraject.

Aanmelden

De online workshops vinden plaats op:

Er zijn momenteel geen data beschikbaar.

Aanmelden kan tot 3 werkdagen voor de workshopdatum. Per online workshop is plek voor minimaal 6 deelnemers, maximaal 12. Zodra het het maximaal aantal deelnemers is bereikt of als de aanmeldperiode is verstreken, wordt de inschrijfmogelijkheid gesloten.