Training ‘oZone in 4 stappen’

Ervaar in 4 stappen de mogelijkheden van oZone voor jouw bedrijf

oZone is een platform voor kennisdelen en leren in de techniek. Bedrijven zetten oZone in om medewerkers te trainen, om opleiden vorm te geven en opleidingen vast te leggen.
Wil jouw bedrijf ook graag met de algemene bibliotheek van oZone aan de slag? Maar vraag je je af hoe je dit goed aanpakt en kun je wel wat handvatten en inspiratie gebruiken? Dan is de training ‘oZone in 4 stappen’ perfect voor jou.

Aanbod A+O

In de training ‘oZone in 4 stappen’ ligt de focus op de start met oZone zonder zelf inhoud te ontwikkelen. Tijdens 4 online bijeenkomsten nemen we je mee in alle mogelijkheden die het platform te bieden heeft en staat oefenen centraal. Aan het einde van de training ben je in staat om oZone optimaal in te zetten in jouw organisatie.

Tijdens de 4 bijeenkomsten:

 • Kijk je naar jouw leervragen in de organisatie
 • Ontdek je het platform
 • Maak je een pilotplan
 • Richt je het platform in voor jouw organisatie

Belangrijk om te weten

 • De bijeenkomsten, opdrachten en voorbereiding kosten je gemiddeld 3,5 uur per week.
 • In deze verkorte trainingsreeks wordt geen eigen inhoud ontwikkeld. Er wordt puur gebruik gemaakt van de bestaande oZone onderwerpen.
 • Voor het beste resultaat is het noodzakelijk dat je aan alle 4 de bijeenkomsten deelneemt.
 • Je krijgt een buddy om mee te sparren en ervaringen mee te delen.
 • Voorafgaand aan de training is er een intakegesprek met één van de trainers. We stemmen daarin jouw verwachtingen af.
 • Tijdens de bijeenkomsten passen we de theorie toe op jouw situatie en krijg je feedback op wat je hebt voorbereid.
 • De training heeft een interactief karakter met veel ruimte voor inbreng van de deelnemers.
 • De belangstelling voor deze training is groot. We vragen je nadrukkelijk om geen trainingsplek bezet te houden als je verhinderd bent. Meld je tijdig af, dan kan nog iemand anders deelnemen(*).
 • Er is een maximum van 2 personen per bedrijf per trainingsreeks.

(*) Deelname aan deze reeks online bijeenkomsten is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Na aanmelding verwachten we dat je aan alle 4 bijeenkomsten deelneemt. Mocht je toch verhinderd zijn, dan kun je tot 1 week voor aanvang van de eerste bijeenkomst een vervanger aanmelden of nog kosteloos annuleren. Daarna, of bij afwezigheid tijdens één van de bijeenkomsten, kan A+O € 250,- aan annuleringskosten in rekening brengen.

Voor wie?

Voor HR-, L&D-medewerkers en opleidingscoördinatoren die willen starten met oZone. Je leert stap voor stap hoe je het platform optimaal kunt inzetten.

Wanneer?

De startdata vind je onderaan deze pagina. Voor aanvang van de trainingsreeks wordt een intakegesprek gevoerd van maximaal 30 minuten.

Aanmelden kan tot 1 week voor de startdatum. Het maximum aantal deelnemers voor deze training is 12. Zodra dit aantal is bereikt of als de aanmeldperiode is verstreken, wordt de inschrijfmogelijkheid gesloten. Is aanmelden niet meer mogelijk, kies dan eventueel een andere datum of meld je aan voor de reservelijst.

StartdatumVervolgdataIntakeTijdstip
11 juli 2024

25 juli
1 augustus
8 augustus

Week 28 (8 – 13 juli) via OOM

9.30 – 11.00 uur

Aanmelden
17 september 2024

24 september
1 oktober
8 oktober

9 september
10 september

9.30 – 11.00 uur

Aanmelden
12 november 2024

19 november
26 november
10 december

4 november
5 november

9.30- 11.00 uur

Aanmelden