Referenties

oZone bespaart aluminiumsmelter Aldel kostbare tijd

aluminiumsmelter Aldel

Van tweeënhalf uur in een klasje tot een kwartier achter de computer: de overstap naar oZone bespaart de medewerkers van Aldel veel tijd. Daar komt nog bij dat de content nu veel dynamischer en gevarieerder wordt aangeboden. HRM-medewerker Miranda West is zo enthousiast dat ze tijdens de pilotfase al nadenkt over hoe oZone nog breder ingezet kan worden.

oZone krijgt een steeds prominentere rol

epcor-8-Shop

Bij onderhoud en reparatie van luchtvaartonderdelen staan veiligheid en vakmanschap voorop. Pneumatisch en APU-specialist Epcor zet daarom e-learningplatform oZone in. Niet alleen om kennis te vergroten, maar ook ter controle. Learning & development officer Guus Stellingwerf: “Dankzij oZone kunnen we eenvoudig aantonen dat we aan alle certificeringseisen voldoen.”

Op een speelse manier leer je de organisatie kennen

Hoe zorg je dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen in je organisatie? Niet door ze stapels papieren te laten doorworstelen, wel door ze filmpjes en animaties aan te bieden in e-learningplatform oZone. Projectcoördinator Heather Visser: “Zo is leren echt leuk!”

Zij-instromers bij WILA snel op niveau dankzij oZone

screenshot film WILA, Lochem

Iedereen leert in zijn of haar eigen tempo en op elk gewenst moment, bijvoorbeeld als een machine wegens onderhoud even niet beschikbaar is. Dat is voor WILA hét grote voordeel van e-learningplatform oZone. Opleidingscoördinator Antoine Bolder: “Omdat het platform bovendien al veel standaardcontent over metaal bevat, konden we er meteen mee aan de slag.”