deelnemen2019-06-11T17:00:43+02:00

Zo doen we dat!

Met oZone stimuleert u het vakmanschap in de techniek op twee manieren. Door content te delen en door uw medewerkers meer en beter gerichte vakkennis bij te brengen.

Content maken en delen

Welke content wilt u delen? Voor wie? Kennis waarmee ook andere bedrijven hun voordeel kunnen doen wordt voor iedereen toegankelijk gepubliceerd. Of wilt u opleidingsmateriaal plaatsen dat alleen bestemd is voor uw eigen medewerkers? Dit wordt dan veilig afgeschermd voor derden. Zo kunt u medewerkers bijvoorbeeld een mix op maat aanbieden van algemene content en bedrijfsspecifiek lesmateriaal.

oZone gebruikt een didactisch doorontwikkeld format en eenvoudig toepasbare templates. Dit zorgt voor content met een heldere structuur en begrijpelijke, prettig consumeerbare inhoud. Een redactieteam van experts controleert en bewerkt de content die bestemd is voor openbaar gebruik. Dit team kan ook specifieke content voor u ontwikkelen en u hierover adviseren. U kunt ook een training volgen om zelf pasklare content te maken.

En als u niet bent aangesloten bij A+O of OTIB?

Of als u actief bent buiten de Metalektro? Ook dan bent u van harte welkom om deel te nemen in oZone. De kosten hiervoor zijn:
Bedrijfsomvang O – 5O medewerkers € 1.OOO,- excl. btw per jaar
Bedrijfsomvang 51 – 15O medewerkers € 2.5OO,- excl. btw per jaar
Bedrijfsomvang 151 – 25O medewerkers € 5.OOO,- excl. btw per jaar
Bedrijfsomvang >25O medewerkers op aanvraag